Latin muziek
Start ]

 

Live-muziek
Mexicaanse muziek
caribische muziek
Spaanse muziek
Latin muziek
panfluit muziek
Contact/prijzen

 

Bent u op zoek naar Latijns-Amerikaanse muziek, latin muziek, een  Latijns-amerikaanse solist,  zanger,  gitarist, Latijns-Amerikaans duo, Latijns-Amerikaans trio, of complete Latin band? Wij hebben de volgende mogelijkheden:

   

*UNIEKE Troubadour van Latijns-Amerikaanse afkomst speelt gezellige Latijns-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse, Mexicaanse, Spaanse en Caribische muziek met gitaar, panfluit en zang tegelijkertijd (multi-instrumentalist).

Leuk voor verjaardagen, feestjes, muzikale ontvangst van de gasten, recepties, bruiloften, tijdens het diner, restauranten etc.

Ook mogelijk als Latijns-Amerikaans duo, Latijns-Amerikaans trio of met kleine mobiele geluidsinstallatie.

 

               

*Tweemans-orkest Los del Sol op zijn sterkst, met een zeer gevarieerd repertoire waarin alle muziekstijlen aan bod komen; een unieke combinatie van panfluiten, muziek uit Zuid-Amerika, Mexico en de Cariben.

Een latino-party voor de echte latinomuziek,- en dansliefhebber, met heerlijke Latijns,- en Zuid-Amerikaanse muziek en shows van de bovenste plank!

                 

Ook acts en interactie worden niet vergeten; een workshop salsadansen, panfluitwedstrijd, tequila-act, limbo fireshow, sambashow en Macarenadansen behoren tot de mogelijkheden.

 

Klik op onderstaande links voor meer info over;

*Compleet Latin themafeest

*Sambashow met Braziliaanse danseressen

*limboshow met vuuract

*tropische decoratie voor aankleding feestlocatie

*Referenties Los del Sol

*geluids en videofragmenten

                  

 

 

                 LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com